Csavaros fagylalt és gömbös fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
Az előírás szerint elkészített citrom ízű fagylalt kellemesen édes, krémes állagú.
Ha nem egyszerre szeretnéd elkészíteni a csomag tartalmát, akkor használat előtt jól rázd össze, hogy elkeveredjenek az összetevők a csomagban!
Hogyan készíts tejmentes Citrom ízű fagylaltot TUTTI fagylaltporból:
A csomag tartalmát 2 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk.
Az eredmény? Sima textúrájú fagylalt, ami minden vendégedet elkápráztatja. Nincs szükség bonyolult receptekre vagy drága alapanyagokra – a TUTTI fagylaltporral a minőség és az egyszerűség kéz a kézben jár.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
(Ha nem egyszerre szeretnéd elkészíteni a csomag tartalmát, akkor használat előtt jól rázd össze, hogy elkeveredjenek az összetevők a csomagban!)
A termék csomagolásán szereplő összetevők:
Cukor, maltodextrin, dextróz, citrompor, citrusrost, étkezési sav (citromsav), aroma, sűrítőanyagok (E412, E415).
Sugar, maltodextrin, dextrose, lemon powder, citrus fiber, acid (citric acid), flavor, thickeners (E412, E415).
Allergén információ:
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, tejet, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket tartalmazhat.
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó.
Nettó tömeg: 1 kg/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!