Meddig kell leadnom a rendelést, ha másnap szeretném megkapni?
A rendelést fagylaltszezonban hétköznap délután 13 óráig történő leadása esetén tudjuk másnapi kiszállítással teljesíteni. A legkésőbb csütörtök 13 óráig leadott rendelések még az adott héten pénteki napon kiszállításra kerülnek.
Melyik csomagküldő szolgálat hozza ki a csomagomat?
A csomagokat az MPL Magyar Posta futárszolgálata szállítja ki.
Ha készlethiányos egy termék, amit szeretnék megrendelni. Mi a teendő ilyenkor?
Valós készlettel dolgozunk, ezért előfordulhat, hogy egyes termékek nem rendelhetőek. Ezt igyekszünk minél hamarabb pótolni, de a legtöbb esetben gyártói hiány miatt lép fel ez az állapot. Lépj kapcsolatba velünk és pontosan meg fogjuk tudni mondani, mikorra várhatod a terméket. Kérj értesítést is a termékre, így ahogy készleten lesz, arról e-mailben üzenetet fogsz kapni.
Hétvégi kiszállítás lehetséges?
Hétvégi kiszállításra sajnos nincs lehetőség.
Milyen súlykoráltok vannak a csomagokat illetően?
A csomagok maximum súlya 20 kg. A 20 kg-ot meghaladó rendeléseket külön-külön csomagban állítjuk össze.
Milyen fagylaltadagoló kanalak kapahatóak a FagyiShop webshopjában?
Nálunk kizárólag a jó minőségű Stöckel típusú fagylaltadagoló kanalakat forgalmazzuk. Kapható hagyományos (kék nyelű) illetve teflon bevonattal rendelkező (piros nyelű) adagolókanál is.
Mi a Frizzy koncentrátum?
A Frizzy koncentrátum egy jégkása ízesítő alapanyag. A jégkása színezésére és ízesítésére szolgál.
Hány féle csokoládé/vanília fagylalt alapanyag van? Mi a különbség?
Webshopunkban számos, közel 40 fajta csokoládé és vanília fagylalt alapanyag megtalálható. Több hazai és külföldi (jellemzően olasz gyártó) termékeit forgalmazzuk.
Hogyan készítsek fagylaltot fagylaltporból?
A 2 kg fagylaltporhoz csak 4 liter vízre van szükség. Öntsük össze az alapanyagokat és keverjük csomómentesre. A fagylaltlevet öntsük fagylaltkészítő gépbe.
A 2 kg fagylaltport 4 liter vízzel csomómentesen keverjük el, majd öntsük a fagylaltkészítő gépbe.
Mi a fagylaltpaszta?
A fagylaltpaszta egy ízesítő koncentrátum. Fagylaltalap ízesítésére szolgál.
Mi a variegátó?
A fagylalt variegátó egy rétegező, ízesítő alapanyag. A kész fagylalthoz rétegezve adhatunk vele plusz és különleges ízt.
Mi az aromapor?
A fagylalt aromapor egy por állagú koncentrátum. Fagylaltalaphoz adva érjük el vele a kívánt ízt.
Mi fagylaltalap?
A fagylaltalap egy semleges ízvilágú fagylaltlé, melyet beízesítése után (pl. fagylaltpasztával vagy aromaporral) kapunk fagyasztásra váró fagylaltlevet.
Mi a habosító/emulgáló?
A habosító/emulgáló egy fagylalt adalékanyag, mely a sűrű nehéz szerkezetű fagylaltot teszi lágyabbá, könnyebbé és selymesebbé.