Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek

Joygelato Raffaelo fagylalt recept

Fehér alap           - 1000 g

Kókusz ízesítőpor  - 50-60 g

 

Joygelato Joycream Donatello variegátó ízlés szerint


A tej alappal jól összekeverjük a Joygelato Cocco ízesítő koncentrátumot, majd a keveréket a fagylaltgépbe öntjük és utána kifagyasztjuk. A kész fagylaltot a Joycream Donatello fagylalt variegátóval rétegezzük, és díszítjük ízlés szerint.

Raffaelo fagylalt amiben a kókuszos fehér csoki, mandula és ropogós ostya- és kókuszpehely egyesül egy csodálatos fagylalttá.

Rendezés:

Joygelato cocco (kókusz) ízesítőpor 1 kg/cs

11.155 Ft (8.783 Ft + ÁFA)
11.155,00 Ft/1 kg

Joygelato Joycream donatello variegátó 5 kg

37.955 Ft (29.886 Ft + ÁFA)
7.591,00 Ft/1 kg