Az előírás szerint elkészített fagylalt kellemesen édes, csokoládé ízű, krémes állagú.
TUTTI Csokoládé fagyiporból csokoládé fagylalt készítése:
200 ml hideg tejjel elkeverjük a fagyiport egy magas falú edényben. A kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig legalább 3 percig. A kikevert fagylaltot poharakba, vagy tálkába töltjük és a hűtőszekrény fagyasztójába minimum 2 -2,5 óráig hűlni hagyjuk.
A termék csomagolásán szereplő összetevők:
cukor, zsírszegény kakaópor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes vanília aroma), sűrítőanyagok (guargumi, karragén).
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 96 g/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.
Allergén információ: Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert és szulfitot feldolgozó üzemben készült.