Mangó fagylaltpor
m-GEL
m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt.
Használatával időt takarítasz meg, mert nem kell kiszámítanod a mennyiségeket a recepthez, nem kell kimérned a hozzávalókat, és nem kell pasztörizálnod a fagylaltalapot. Ezért nem kell pasztörizáló gépre költened, és a pasztörizálás elhagyásával csökkentheted a rezsikiadásodat (áramfelhasználásodat) egyaránt.
Az egyszerű elkészítés segít, hogy folyamatosan azonos minőségű fagylaltot készítsünk, és ha szükséges, akkor könnyen betaníthassuk a munkaerőt a fagylaltkészítésbe.
Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
m-GEL Mangó fagyipor elkészítése:
A csomag tartalmát (2,05 kg) 4 liter ivóvízzel, vagy 2 liter víz és 2 liter zsíros tejjel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd fagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 2,05 kg/csomag
Származási ország: magyarország