Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek

m-GEL Szent István napi fagylalt recept - m-Gel fagylalt alapanyagok széles választéka egy helyen.

Pisztáciás -málnás fehércsoki

 

-Hideg eljárással-

Super-Sprint fehércsokoládé fagylaltpor 1,75 kg

Variegálás:

Rubin-Ice málna fagylaltdekor

100 % pisztácia koncentrátum (vékonyan kenve)

Rubin-Ice Pisztácia fagyidekor

 

A Super Sprint fagylaltport 2,5 liter meleg ízzel jól összekeverjük, majd a fagylaltlevet a fagylaltgépbe öntjük és utána kifagyasztjuk. A kész fagylaltot díszítjük ízlés szerint.


-Meleg eljárással-


Tejalap           1000 g

Fehércsokoládé koncentrátum 50 g

 

Variegálás:

Rubin-Ice málna fagylaltdekor

100 % pisztácia koncentrátum (vékonyan kenve)

Rubin-Ice Pisztácia fagyidekor

 

A meleg eljárással készített tejalapot jól összekeverjük a Lubeca fehércsoki koncentrátumot (fagylaltpasztát), majd a keveréket a fagylaltgépbe öntjük és utána kifagyasztjuk. A kész fagylaltot díszítjük ízlés szerint.

Szent István Napi lágyfagylalt / csavarosfagyi

(2 tartályos lágyfagyigépbe)

1. Tartály
 2 kg TRIPLACSOKI FEHÉR fagylaltpor
 4 liter víz


2. Tartály
 2 kg HORIZONS PISZTÁCIA fagylaltpor
 4 liter víz


Piros - Fehér- Zöld, Szent István napi fagylalt. A két tartályos lágyfagylaltgép a fagylaltot egyszerre zöld és fehér színben adja ki.  A csavaros fagylalt tetejére csorgatot málna, vagy eper öntettel megkapja a harmadik piros színét a fagylaltunk.

Az m-Gel Hungary Kft. (korábbi nevén Video-Delikát Kft.) családi vállalkozásként 1980-ban alakult.

A cég 100%-ig magyar tulajdonú, cukrászipari és sütőipari alapanyagokat gyárt, és forgalmaz Magyarországon, valamint exportál Európába, elsősorban Franciaországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Svájcba. Működéséhez tartozik a fagylalt- és cukrászati alapanyagok gyártása és forgalmazása. Saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt.

Az m-Gel Kft. termékfejlesztői a nyolcvanas-kilencvenes években Olaszországban tökéletesítették a fagylaltkészítés technológiáját és a cég megkezdte a fagylaltízesítő paszták gyártását. A fagylalt paszták közül megtalálhatóak a hagyományos gyümölcs ízek pl. sárgabarack, eper, puncs és a különlegességek egyaránt.

A semleges alapnak illetve gyümölcs alapnak keresztelt porkeveréket, a 90-es évektől lényegesen leegyszerűsítette a cukrászdák számára a fagylaltkészítést, ugyanakkor elősegítette, hogy a készítő mindig egyforma fagylaltalapot készíthessen. Az alapok mellett folyamatosan jelentek meg az újabb és újabb ízesített fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással rendkívül egyszerűen készíthető el a krémfagylalt. Gyümölcsfagylaltpor készítésénél úttörőnek számítottunk azzal, hogy porlasztva szárított gyümölcsdarabokkal dúsítottuk a fagylaltporainkat, így biztosítva a késztermék számára a még intenzívebb ízhatást. Mai napig slágerterméknek számít a gyümölcsfagylaltporok közül pl. a Karamellás Füge, Gönci Kajszibarack és az Eper, stb.

Az m-Gel termékeire minőségi garancia az alapanyagaikból gyártott számos alkalommal elnyert díjak az Év Fagylaltja versenyeken. Ilyenek díjazásban részesült, pl. Cappucinno, Málna, Citrom (háromszor), Vanília (kétszer), Karamell, Mézespuszedli, Eszterházy, stb.

Jelentős innovációnak számítottak a 2016-ban bevezetett gyümölcsvelő készítmények. Az m-Gel gyümölcsvelő készítményei magas gyümölcstartalmuknak köszönhetően a valódi gyümölcsfagylalt élményt nyújtják. Cukorösszetételük gátolja a kikristályosodást és kellemesen telt ízt biztosít, elkészítésük pedig rendkívül egyszerű.    

Célunk, hogy a piaci igények változására rögtön reagáljunk és ennek megfelelően fejlesszünk ki új termékeket. A speciális élelmiszerek iránti igény növekedése sarkallta az m-Gel Kft-t arra, hogy létrehozza Dia-Wellness termékcsaládját. A fő cél az volt, hogy olyan termékeket állítsunk elő, ahol a szénhidráttartalom, vagy energiatartalom legalább 30%-kal csökkentett a hagyományos megfelelőhöz képest. A termékcsalád tagjai hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaznak. Édesítésre legtöbbször almacukrot használunk, amely lassan és egyenletesen emeli a vércukor szintet. A Dia-Wellness termékekkel könnyen be tudjuk tartani a tápanyagbevitel optimális arányát anélkül, hogy az étkezés öröméről le kellene mondanunk. Dia-Wellness és PaleOK (paleolit életmódnak megfelelő) termékek között megtalálhatóak a fagylalt alapok, ízesített tejfagylalt és gyümölcsfagylalt alapok, stabilizátorok, ízesítő koncentrátumok, öntetek, stb.

Új fagylaltpor család a Minden Mentes, amely elsőként csokoládé és vanília ízekben jelentkezik. A termék tej, glutén és szójamentes, a belőle készült fagylaltot krémesebb, testesebb állag jellemzi.

Rendezés:

m-GEL Fehércsokoládé koncentrátum 1 kg

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
4.990,00 Ft/1 kg

m-GEL Rubin Ice Málna fagyidekor 1 kg

5.460 Ft (4.299 Ft + ÁFA)
5.460,00 Ft/1 kg

m-GEL Rubin Ice Pisztácia fagyidekor 1 kg

8.805 Ft (6.933 Ft + ÁFA)
8.805,00 Ft/1 kg

m-GEL Pisztácia Prémium 100% koncentrátum 1 kg

22.890 Ft (18.024 Ft + ÁFA)
22.890,00 Ft/1 kg