FagyiShop ajánlata!
Fabbri Karamell fagylaltpaszta 1,5 kg
Fabbri Sós vajkaramella fagylaltpaszta 1,5 kg
Martini Gelato Kókusz fagylaltpaszta 2,7 kg
Martini Gelato Nugát (Torrone) fagylaltpaszta 2 kg
Leírás
Pisztácia Prémium (99,5%) fagylalt koncentrátum
m-GEL fagylaltpaszta - 1 kg
Az m-GEL fagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő fagylaltpaszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Az intenzív, természetes ízek és a sokoldalú felhasználhatóság teszi ezeket a fagylalt koncentrátumokat elengedhetetlenné a kézműves fagylalt készítésérhez.
Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Hogyan készíts m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumból pisztácia ízű fagylaltot:
Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Adagolás: Fagylalt készítéshez 80 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.
Nettó tömeg: 1000 g
Származási ország: Magyarország
Fedezd fel a FagyiShop fagylaltpaszta kínálatát, és tapasztald meg, hogyan válik minden fagylaltod emlékezetessé. Az m-GEL koncentrátumok segítségével minden alkotásod igazi élménnyé válik!