Leírás
Fabbri Panna Cotta fagylaltpaszta
A válogatott alapanyagok és a legmodernebb gyártástechnológia garantálják a Fabbri klasszikus paszták minőségét és egyedi ízét. A Fabbri paszták fagylaltok és cukrászati készítmények, desszertek ízesítésére egyaránt alkalmas félkész termék.
A Fabbri fagylalt alapanyagok az egyedülálló olasz különlegesség ízét és minőségét adják minden kézműves alkotásnak. Fontos megjegyeznünk, hogy a Fabbri termékek nem tartalmaznak hidrogénezett növényi zsírokat és pálmaolajt.
Szigorú ellenőrzés során a legfinomabb összetevőket a legkorszerűbb gyártási technológiával kombinálták, hogy a Fabbri fagylaltpaszta hozzájáruljon a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez.
Hideg és meleg eljárású fagylaltkészítéshez használható termék.
Felhasználás: Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Még egyszer szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást!
Tulajdonságok:
- Csak természetes ízekkel készül
- Használatra kész
- Természetes íz és illatú
- adagolása: 70-100 g/l
- gluténmentes
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fok.
Kiszerelés: 1,5 kg
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | nem |
Pálmaolaj mentes | nem |
Vegan | nem |