FagyiShop ajánlata!
Joygelato Joypaste toffee karamell fagylaltpaszta 1,2 kg
Fabbri Linzer fagylaltpaszta 1,5 kg
Joygelato Joypaste tiramisu fagylaltpaszta 1,2 kg
Fabbri Mandula fagylaltpaszta 1,35 kg
Leírás
Fabbri Tiramisu fagylaltpaszta
A válogatott alapanyagok és a legmodernebb gyártástechnológia garantálják a Fabbri klasszikus paszták minőségét és egyedi ízét. A Fabbri paszták fagylaltok és cukrászati készítmények, desszertek ízesítésére egyaránt alkalmas félkész termék.
Szigorú ellenőrzés során a legfinomabb összetevőket a legkorszerűbb gyártási technológiával kombinálták, hogy a Fabbri fagylaltpaszta hozzájáruljon a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez.
A Fabbri fagylalt alapanyagok az egyedülálló olasz különlegesség ízét és minőségét adják minden kézműves alkotásnak. Fontos megjegyeznünk, hogy a Fabbri termékek nem tartalmaznak hidrogénezett növényi zsírokat és pálmaolajt.
Hideg és meleg eljárású fagylaltkészítéshez használható termék.
Hogyan készíts tiramisu ízű fagylaltot FABBRI Tiramisu fagylaltpaszta segítségével:
Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Tulajdonságok:
- Csak természetes ízekkel készül
- Használatra kész
- Természetes íz és illatú
- adagolása: 80-100 g/l
- gluténmentes
- allergének: tej, tojás
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on.
Kiszerelés: 1,25 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
TIRAMISU fagyirecept
fagylalt alaplé 1,000 kg / 4,000 kg
Fabbri Mascarpone 40 ízesítő (8180) 0,040 kg 0,160 kg
Fabbri Tiramisu paszta (8111) 0,060 kg 0,240 kg
kávéba áztatott babapiskóta ízlés szerint
kakaópor ízlés szerint
A fagylalt alaplevet a Tiramisu pasztával és a Mascarpone ízesítő porral kifagyasztjuk.
A fagyasztási idő alatt a babapiskótát főzött kávéba való áztatással előkészítjük.
A fagylaltot félig leengedjük, ráhelyezzük az áztatott babapiskótákat, majd a fagylalt második felét is ráengedjük a tetejére.
Végül kakaóporral meghintjük. Esetleg áztatás nélküli babapiskótával díszítjük.
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | nem |
Vegán | nem |