Kóstold meg a vanília ízű fagyiporunkat, mely tökéletes választás házi fagylalt készítéséhez! Egy tasakból akár 12 gombóc fagyit is készíthetsz. Az előírás szerint elkészített fagylalt kellemesen édes, rágó ízű, krémes állagú.
TUTTI Vanília fagyiporból vanília fagylalt készítése:
200 ml hideg tejjel elkeverjük a fagyiport egy magas falú edényben. A kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig legalább 3 percig. A kikevert fagylaltot poharakba, vagy tálkába töltjük és a hűtőszekrény fagyasztójába minimum 2 -2,5 óráig hűlni hagyjuk.
A TUTTI áfonya fagylaltpor csomagolásán szereplő összetevők:
cukor, dextróz, sovány tejpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; tejfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), sűrítőanyagok (guargumi, karragén), aroma, színezékek (kurkumin, szulfitos-ammóniás karamell).
Allergén információk:
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert puhatestűeket és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 80 g/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.
Allergén információ: Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat.
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!