Csavaros fagylalt és gömbös fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
Az előírás szerint elkészített kókusz ízű fagylalt kellemesen édes, krémes állagú.
Hogyan készíts kókusz ízű fagylaltot TUTTI Kókusz fagylaltporból:
A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Ha nem egyszerre szeretnéd elkészíteni a csomag tartalmát, akkor használat előtt jól rázd össze, hogy elkeveredjenek az összetevők a csomagban!
A TUTTI Kókusz fagylaltpor csomagolásán szereplő összetevők:
ZSÍROS TEJPOR, cukor, kókuszreszelék, sűrítőanyagok (E401, E466, E410, E412, E415, E407), dextróz, citrusrost, emulgeálószer (E471), aroma.
Allergén információ (csomagoláson feltüntetett): Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket felhasználó üzemben készült.
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó.
Nettó tömeg: 2,04 kg/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!