FagyiShop ajánlata!
m-GEL "Minden Mentes" Semleges alap 2 kg/cs
GALATEA GalaRiso tejmentes fagylaltalap 1kg/cs
Joygelato Joybase talento 50 fagylaltalap 1kg
Fabbri Nevia stevia fagylaltalap 1 kg/cs
Leírás
Proteines fagylaltpor (natúr)
m-GEL
m-GEL saját fejlesztésű proteines fagylaltalap, amelyből rendkívül egyszerűen hideg eljárással készíthető krémfagylalt.
Használatával időt takarítasz meg, mert nem kell kiszámítanod a mennyiségeket a recepthez, nem kell kimérned a hozzávalókat, és nem kell pasztörizálnod a fagylaltalapot. Ezért nem kell pasztörizáló gépre költened, és a pasztörizálás elhagyásával csökkentheted a rezsikiadásodat (áramfelhasználásodat) egyaránt.
Az egyszerű elkészítés segít, hogy folyamatosan azonos minőségű fagylaltot készítsünk, és ha szükséges, akkor könnyen betaníthasd a munkaerőt a fagylaltkészítésbe.
Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
m-GEL Proteines fagylaltporból hogyan készíts fagylaltot:
1350 g m-GEL Protein Ice fagylaltporhoz adjunk 2700 g vízet. A proteines alap összetétele biztosítja, hogy az ivóvízzel kikevert, és az m-GEL fagylaltízesítő koncentrátummal ízesített fagylaltalaplét maximum 30 percen belül kifagyaszhatjuk fagylalttá, és utánna -18°C fok alatt fagylalt sokkolóban sokkolható.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Tárolása: száraz, tiszta helyen 23 °C alatt
Nettó tömeg: 2 kg/csomag
Származási ország: magyarország