Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek
m-GEL Rágógumi (rózsaszín) koncentrátum 1 kg
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

m-GEL Rágógumi (rózsaszín) koncentrátum 1 kg

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. december 24.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Egységár: 5.990,00 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft
m-GEL Rágógumi (Blue bubble gum) ízű fagylaltpaszta koncentrátum, ami különleges ízvilágot kölcsönöz a fagylaltnak! Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezd fel a FagyiShop webshopjában a koncentrátumok, paszták széles választékát!
Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Rágógumi (rózsaszín) koncentrátum

Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok 30-100 g adagolású ízesítő jól bedolgozható paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Hogyan készíts m-GEL koncentrátumból rágó ízű fagylaltot:

Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Adagolás: Fagylalt készítéshez 50 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.

Nettó tömeg: 1000 g

Származási ország: Magyarország

Rágógumi fagylalt recept

(Hozzávalók)
•    tejalap (hideg vagy melegeljárással) 4 liter
•    m-Gel Rágó fagylalt koncentrátum (kék vagy rózsaszín) 200 g

Vagy:
•    M-gel Rágó fagylaltpor 1 csomag
•    Víz  4 liter

Dekoráció:
•    Színes golyórágó tetszés szerint

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.