FagyiShop ajánlata!
m-GEL Citromsav 1 kg/cs
m-GEL Dextróz 1 kg/cs
Inulin 500 g m-Gel
Citromsav 2 kg/cs
Leírás
HuLaLá Base cukrászati habalap
A Hulala cukrászati habalapanyag könnyen használható és gyorsan elkészíthető. Csak öntse a habalapot a keverőtálba, adjon hozzá vizet és keverje össze, majd verje fel a habot. A habalapanyag nem tartalmaz mesterséges színezékeket és ízfokozókat, így egészséges és ízletes habot készíthetünk vele. Használható torták, sütemények és fagylaltok díszítésére is. Próbálja ki a Hulala cukrászati habalapanyagot és varázsoljon tökéletes habot otthoni édességeihez!
Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk! 1 liter habalapanyagból akár négyszeres mennyiségű hab nyerhető!
Felhasználási javaslat: Az optimális minőség elérése érdekében, felhasználás előtt ajánlott a terméket legalább 3 órán át hűtőszekrényben tartani. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel is könnyen felverhető 8-12°C hőmérsékleten önmagában illetve tejszín vagy 30% zsírtartalmú tej hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.
Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)
Allergének: Írópor, szójalecitin
Tárolás: Tárolási feltételek: 20°C-ot meg nem haladó szobahőmérsékleten tárolható. A már felbontott terméket hűtőszekrényben tárolva, 3-4 napon belül fel kell használni. Tartsuk távol a terméket a közvetlen hőforrásoktól.
Kiszerelés: 1 liter
Származási ország: IFFCO Italia Srl