Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek
Inulin 500 g m-Gel
2.460 Ft (1.937 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

Inulin 500 g m-Gel

2.460 Ft (1.937 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Várható szállítás: 2024. december 20.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Egységár: 4.920,00 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft

Inulin por 500 g/cs

Az élelmiszeriparban széles körben használják élelmiszer alapanyagkén, mivel jelentős előnyökkel jár a hagyományos édesítőszerekkel és más rostokkal szemben. Alkalmazásának fontos előnye, hogy nem növeli meg a vércukorszintet, így különösen alkalmas diabéteszes betegek és cukorbetegek számára.

Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

FagyiShop ajánlata!

Leírás

Inulin por 500 g/cs

 

 

Az inulin élelmiszer alapanyagként széles körben használják az élelmiszeriparban, mivel jelentős előnyökkel jár a hagyományos édesítőszerekkel és más rostokkal szemben. Alkalmazásának fontos előnye, hogy nem növeli meg a vércukorszintet, így különösen alkalmas diabéteszes betegek és cukorbetegek számára.

Az inulin egy vízben oldódó rost. Az inulin egy olyan élelmi rost, amely a cikóriagyökérben, a csicsókában és más növényekben található. Probiotikus hatása miatt kedvező hatással lehet az emésztőrendszer egészségére, valamint segít megőrizni a bélflóra egyensúlyának fenntartását és javítja az emésztést.Előnyös hatásokkal bír az emberi szervezet számára.  Az inulin nem emészthető, mivel a szervezetünkben nem rendelkezünk a szükséges enzimekkel, ezért emésztetlenül halad át az emésztőrendszer nagy részén, a vastagbélben pedig táplálékként szolgál a fontos bélbaktériumoknak.

Az inulin kiválóan alkalmazható élelmiszerekben, mint például az édességek, müzlik, joghurtok, tejszínek és más tejtermékek édesítőszerként, emellett azonban használják számos más élelmiszeripari termékben is, mint például kenyeret, süteményeket, leveseket és dresszingeket. Az inulin nem csak édesítőként használható, hanem a termék textúrájának javítására is alkalmazható, valamint csökkenti a kalóriatartalmat is.

Az inulin olyan növényi rost ami a fagylalt pasztával készül fagylaltok szerkezetét javítja, csökkenti az olvadékonyságát a fagylaltnak. Nem emeli a fagylalt édességét.

Használata: Naponta 5-10 gramm (kb. 1-2 csapott teáskanál) mennyiségben javasolt. Üdítőitalokban, turmixokban elkeverve vagy akár péksüteményekhez, süteményekhez adva is felhasználható.

Összetevők: 100% inulin (cikória rost)

Tárolása: száraz, tiszta helyen 23°C alatt.

Kiszerelés: 2 kg/cs

Származási ország: EU

Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.

Átlagos tápérték:

kJ: 870
kcal: 208
zsír: 0g
telített: 0g
szénhidrát: 8g
amelyből cukor: 8g
rost: 88g
fehérje: 0g
só: 0,04g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.