STELLA Velencei Álom fagylalt recept - Stella olasz fagylaltalapanyag gyártó
STELLA Velencei Álom fagylalt recept
Fehér alap 1000 g
STELLA Sárgakrém fagylaltpaszta 70 g
STELLA Narancs variegátó ízlés szerint
Csokoládé variegátó ízlés szerint
A tej alappal jól összekeverjük a STELLA Sárgakrém fagylaltpasztát, majd a keveréket a fagylaltgépbe öntjük és utána kifagyasztjuk. A kész fagylaltot STELLA Narancs fagylalt variegátóval rétegezzük, és díszítjük ízlés szerint.
A STELLA kivételes olasz szereplője a kézműves fagylalt márkák között. 1936 óta híres termékeinek kiemelkedő minőségéről, amelyeket a zselé- és péksütemények készítői számára biztosít. Ennek a tökéletes receptnek köszönhetően kivételes olasz szereplővé vált a kézműves gelato és sütemények alapanyagai terén.
Szenvedélyesen és érdeklődően tárja fel a fagylalt -gelato- világát és kultúráját annak érdekében, hogy egyenletes gyártási eredmények mellett átfogó választékot nyújtson. A Stella folyamatosan változó fogyasztói igényekre és ízlésekre reagálva folyamatos termékfejlesztéseket hajt végre.
Folyamatosan változó fogyasztói igényekre, ízlésekre reagálva folyamatos termékfelylesztéseket hajtanak végre. A kiváló, és természetes alapanyagokat a fogyasztók jólétének és örömének kielégítésére, miközben támogatjuk a szakemberek munkáját, a felelősség, az átláthatóság és a minőség legmagasabb követelményeinek megfelelően.