Fagylalt stabilizátorok, és állományjavítók
A fagylalt elkészítése során a stabilizátorok és állományjavítók olyan összetevők, amelyek fontos szerepet játszanak a fagylalt minőségének javításában. Ezek az összetevők segítenek abban, hogy az elkészült fagylalt stabil állagú legyen és ellenállóbbá tegyék a meleg behatásokkal szemben.
Az állományjavítók továbbá segítenek a fagylalt lágy és krémes állagának kialakításában, amely nagyon fontos az ízélmény szempontjából. Emellett csökkentik a fagylalt olvadékonyságát is, így akár a forró nyári napokon is bizonságosan elkészíthetőek a kedvenc fagylaltok anélkül, hogy azonnal elolvadna.
Az m-GEL, MEC3, FABBRI, JOYGELATO, GALATEA, Martini Gelato fagylalt sabilizátorok egy helyen!
Ne habozz, válaszd a legjobbat fagylaltod elkészítéséhez a FagyiShopból!