Leírás
Fabbri Francia Vanília fagylaltpaszta
A Francia Vanília vanília fagylaltpaszta tartalmazza a vanília természetes tulajdonságait, valamint a friss kellemes ízét.
A vaníliának története az ókorra nyúlik vissza. A mexikói maják kezdték el először használni ennek a növénynek a babát az ételeik és italok ízesítéséhez. Ez az intenzív ízt érezzük, amely azóta egyre népszerűbb a süteményekben és a desszertekben az egész világon. A kiváló minőségű Fabbri Vanilla Super fagylaltpaszta tökéletes alapot ad a kézművesfagylalt készítéséhez.
A válogatott alapanyagok és a legmodernebb gyártástechnológia garantálják a Fabbri klasszikus paszták minőségét és egyedi ízét. A Fabbri paszták fagylaltok és cukrászati készítmények, desszertek ízesítésére egyaránt alkalmas félkész termék.
Szigorú ellenőrzés során a legfinomabb összetevőket a legkorszerűbb gyártási technológiával kombinálták, hogy a Fabbri fagylaltpaszta hozzájáruljon a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez.
A Fabbri fagylalt alapanyagok az egyedülálló olasz különlegesség ízét és minőségét adják minden kézműves alkotásnak. Fontos megjegyeznünk, hogy a Fabbri termékek nem tartalmaznak hidrogénezett növényi zsírokat és pálmaolajt.
Hideg és meleg eljárású fagylaltkészítéshez használható termék.
Felhasználás: Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Még egyszer szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást!
Tulajdonságok:
- Csak természetes ízekkel készül
- Használatra kész
- Természetes íz és illatú
- adagolása: 70-100 g/l
- gluténmentes
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fok.
Kiszerelés: 1,5 kg
Származási hely: Olaszország
FRANCIAKRÉMES fagylaltrecept
fagylalt alaplé 1,000 kg 4,000 kg
Fabbri tojássárga krém (8145) 0,050 kg 0,200 kg
Fabbri vanília paszta super (8113) 0,025 kg 0,100 kg
Fabbri Selén bázis (8256) 0,038 kg 0,150 kg
tej 1,5% 0,050 l 0,200 l
Fabbri Nutty sós vajkaramell variegato (9420) ízlés szerint
leveles vajas lap ízlés szerint
A fagylalt alaplevet a pasztákkal összeturmixoljuk, fagylaltgépben kifagyasztjuk.
Variegáljuk Nutty sós vajkaramellával és megszórjuk tördelt krémlapokkal.
A Selént a tejjel habverő gépben felverjük kemény habbá, és nyomózsákból a fagylalt tetejére nyomjuk.
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | igen |
Pálmaolaj mentes | nem |
Vegan | igen |