Ételszínezékek - m-Gel fagylalt alapanyagok széles választéka egy helyen.
Az élelmiszer ételszínezékek által kínált színvarázs segít abban, hogy kiemelkedj a versenytársak közül, és vendégeid mindig visszatérjenek a fagylaltjaid látványos világába.
Az m-Gel Hungary Kft. (korábbi nevén Video-Delikát Kft.) családi vállalkozásként 1980-ban alakult.
A cég 100%-ig magyar tulajdonú, cukrászipari és sütőipari alapanyagokat gyárt, és forgalmaz Magyarországon, valamint exportál Európába, elsősorban Franciaországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Svájcba. Működéséhez tartozik a fagylalt- és cukrászati alapanyagok gyártása és forgalmazása. Saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt.
Az m-Gel Kft. termékfejlesztői a nyolcvanas-kilencvenes években Olaszországban tökéletesítették a fagylaltkészítés technológiáját és a cég megkezdte a fagylaltízesítő paszták gyártását. A fagylalt paszták közül megtalálhatóak a hagyományos gyümölcs ízek pl. sárgabarack, eper, puncs és a különlegességek egyaránt.
A semleges alapnak illetve gyümölcs alapnak keresztelt porkeveréket, a 90-es évektől lényegesen leegyszerűsítette a cukrászdák számára a fagylaltkészítést, ugyanakkor elősegítette, hogy a készítő mindig egyforma fagylaltalapot készíthessen. Az alapok mellett folyamatosan jelentek meg az újabb és újabb ízesített fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással rendkívül egyszerűen készíthető el a krémfagylalt. Gyümölcsfagylaltpor készítésénél úttörőnek számítottunk azzal, hogy porlasztva szárított gyümölcsdarabokkal dúsítottuk a fagylaltporainkat, így biztosítva a késztermék számára a még intenzívebb ízhatást. Mai napig slágerterméknek számít a gyümölcsfagylaltporok közül pl. a Karamellás Füge, Gönci Kajszibarack és az Eper, stb.
Az m-Gel termékeire minőségi garancia az alapanyagaikból gyártott számos alkalommal elnyert díjak az Év Fagylaltja versenyeken. Ilyenek díjazásban részesült, pl. Cappucinno, Málna, Citrom (háromszor), Vanília (kétszer), Karamell, Mézespuszedli, Eszterházy, stb.
Jelentős innovációnak számítottak a 2016-ban bevezetett gyümölcsvelő készítmények. Az m-Gel gyümölcsvelő készítményei magas gyümölcstartalmuknak köszönhetően a valódi gyümölcsfagylalt élményt nyújtják. Cukorösszetételük gátolja a kikristályosodást és kellemesen telt ízt biztosít, elkészítésük pedig rendkívül egyszerű.
Célunk, hogy a piaci igények változására rögtön reagáljunk és ennek megfelelően fejlesszünk ki új termékeket. A speciális élelmiszerek iránti igény növekedése sarkallta az m-Gel Kft-t arra, hogy létrehozza Dia-Wellness termékcsaládját. A fő cél az volt, hogy olyan termékeket állítsunk elő, ahol a szénhidráttartalom, vagy energiatartalom legalább 30%-kal csökkentett a hagyományos megfelelőhöz képest. A termékcsalád tagjai hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaznak. Édesítésre legtöbbször almacukrot használunk, amely lassan és egyenletesen emeli a vércukor szintet. A Dia-Wellness termékekkel könnyen be tudjuk tartani a tápanyagbevitel optimális arányát anélkül, hogy az étkezés öröméről le kellene mondanunk. Dia-Wellness és PaleOK (paleolit életmódnak megfelelő) termékek között megtalálhatóak a fagylalt alapok, ízesített tejfagylalt és gyümölcsfagylalt alapok, stabilizátorok, ízesítő koncentrátumok, öntetek, stb.
Új fagylaltpor család a Minden Mentes, amely elsőként csokoládé és vanília ízekben jelentkezik. A termék tej, glutén és szójamentes, a belőle készült fagylaltot krémesebb, testesebb állag jellemzi.
Az ételszínezékek nem csupán eszközök a fagylalt színesebbé tételéhez, hanem lehetőségek arra, hogy megmutasd kreativitásodat és egyedi stílusodat. Ezek a termékek figyelemre méltóak, mert nemcsak élénk színeket adnak, hanem biztosítják, hogy a fagylaltjaid ízletesek és friss hatásúak maradjanak. Az ételszínezékek minden fagylaltozó, kávézó vagy cukrászda számára alapvető kiegészítők, hiszen a színek képesek olyan érzelmeket és vágyakat kelteni, amelyeket egyszerűen az íz önmagában nem tud.
A fagylaltkészítés során az ételfestékeknek óriási jelentősége van. Egy élénk, vonzó színű fagylalt messziről vonzza a tekintetet. A fagylaltok esetében az első benyomás mindig a szín alapján történik, hiszen a látvány az, ami megállítja a vásárlót a pult előtt. Egy lélegzetelállítóan színes fagylalt magabiztosan mutatja meg, hogy itt valami különleges és izgalmas vár rá. Ezért kulcsfontosságú, hogy a színeid mindig tökéletesek legyenek, és az élelmiszer színezékek ebben segítenek.
Ezek az ételszínezékek olyan intenzív és élénk színeket biztosítanak, amelyek garantáltan felkeltik a figyelmet. A színek nem fakulnak el a fagyasztás során, így a fagylaltok mindig frissnek és csábítónak tűnnek. Tartsd szem előtt, hogy a fagylaltok megjelenése legalább olyan fontos, mint az ízük – az első látvány az, ami eldönti, hogy a vásárlók meg akarják-e kóstolni az alkotásaidat. Egy merész színkombináció pedig mindent megváltoztat. Gondolj csak bele, hogy mennyire vonzó egy vibrálóan piros eperfagylalt, vagy egy csodálatosan sárga citromfagyi – ezek azok a részletek, amelyek kiemelnek a tömegből.
A fagylaltok esetében az első benyomás mindig a szín alapján történik, hiszen a látvány az, ami megállítja a vásárlót a pult előtt. Egy lélegzetelállítóan színes fagylalt magabiztosan mutatja meg, hogy itt valami különleges és izgalmas vár rá. Ezért kulcsfontosságú, hogy a színeid mindig tökéletesek legyenek, és az ételszínezékek ebben segítenek.
Ételfesték fajtáink:
Zsírban oldódó élelmiszer színezék. Ezek az ételfestékek por állagúak. És ami a nevében is feltűnik zsírban oldódnak.
Természetes ételszínezék. Ezek az ételfestékek folyékony állagúak. És ami a nevében is feltűnik a színezék színét természetes a alapanyagok segítségével alakították ki.
A FagyiShop ételszínezékei által kínált színvarázs segít abban, hogy kiemelkedj a versenytársak közül, és vendégeid mindig visszatérjenek a fagylaltjaid látványos világába.