Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek
m-GEL Áfonya koncentrátum 1,2 kg
7.750 Ft (6.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

m-GEL Áfonya koncentrátum 1,2 kg

7.750 Ft (6.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Várható szállítás: 2024. május 30.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 6.458,33 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft

Áfonya gyümölcs fagylaltpaszta koncentrátum

Olyan gyümölcs fagylaltpaszta, amit úgy készítettek, hogy a lehető legnagyobb mértékben megőrizzék az áfonya vitamin és antioxidáns tartalmát. Válaszd az m-GEL Áfonya gyümölcs fagylaltpaszta koncentrátumot, hogy különleges ízvilágot kölcsönözz az áfonya ízű gyümölcs fagylaltodnak! Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros (lágyfagylalt) vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezd fel a FagyiShop webshopjában a fagylaltpaszta koncentrátumok, paszták széles választékát!

Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

Áfonya gyümölcs fagylaltpaszta koncentrátum

Az m-GEL gyümölcsfagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő gyümölcspaszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, ami rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Hogyan készíts m-GEL Áfonya fagylaltpaszta koncentrátumból gyümölcs fagylaltot:

Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

 

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Összetevők: áfonya (30%),cukor, fruktóz-glükózszörp, glükóz szirup, étkezési sav: tejsav, citromsav, szinezék: enocianin, karamell (E150c), indigotin, sűrítőanyag: pektin, CMC, aromák, tartósítószer: K-szorbát

m-GEL Áfonya koncentrátum adagolása: Gyümölcsfagylalt készítéshez 60 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter gyümölcsalaphoz.

Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig. 

Nettó tömeg: 1200 g

Származási ország: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.