m-GEL Vanília madártej fagylaltpor
m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt.
Használatával időt takarítasz meg, mert nem kell kiszámítanod a mennyiségeket a recepthez, nem kell kimérned a hozzávalókat, és nem kell pasztörizálnod a fagylaltalapot. Ezért nem kell pasztörizáló gépre költened, és a pasztörizálás elhagyásával csökkentheted a rezsikiadásodat (áramfelhasználásodat) egyaránt.
Az egyszerű elkészítés segít, hogy folyamatosan azonos minőségű fagylaltot készítsünk, és ha szükséges, akkor könnyen betaníthassuk a munkaerőt a fagylaltkészítésbe.
Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
Hogyan készíts m-GEL Vanília - bourbon fagylaltporból vanília fagylaltot:
A csomag tartalmát (2,05 kg) 4 liter ivóvízzel, vagy 2 liter víz és 2 liter zsíros tejjel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd fagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 2,05 kg/csomag
Származási ország: magyarország
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!