Csavaros fagylalt és gömbös fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
Az előírás szerint elkészített kékszőlő ízű fagylalt kellemesen édes, krémes állagú.
Hogyan készíts kékszőlő ízű fagylaltot TUTTI Kékszőlő fagylaltporból:
A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Ha nem egyszerre szeretnéd elkészíteni a csomag tartalmát, akkor használat előtt jól rázd össze, hogy elkeveredjenek az összetevők a csomagban!
A TUTTI áfonya fagylaltpor csomagolásán szereplő összetevők:
cukor, maltodextrin, habosító por növényi zsírral (teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, SOVÁNY TEJPOR, emulgeálószerek: E471, E472a; glükózszirup, cukor, TEJFEHÉRJE, stabilizátor: E340), SOVÁNY TEJPOR, ÍRÓPOR, étkezési sav (E330), sűrítőanyagok (E412, E410, E466, E407), aroma, dextróz, színezékek (E132, E122).Az E122 színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Allergén információ (csomagoláson feltüntetett): Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket felhasználó üzemben készült.
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó.
Nettó tömeg: 2,04 kg/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.