FagyiShop ajánlata!
Martini Gelato Brunella mogyorós variegátó 5 kg/v
Martini Gelato Sós Vajkaramell fagylalt variegátó 3 kg
PreGel Arabeschi Cocco Snack (Raffaello) variegátó 3 kg
Martini Gelato Brunella étcsoki variegátó 5 kg/v
Leírás
Sós Vajkaramell fagylalt variegátó
Martini Gelato
A Martini Gelato fagylalt variegátók elképesztően széles választékát kínálja a fagylaltok variegálására, ízesítésére.
Martini Gelato Tejkaramell fagylalt variegátó. Az alapanyag feldolgozás során minden részletre kiterjedő odafigyelés garantálja a kiváló olasz fagylaltalapanyag minőséget.
A kézműves fagylaltkészítéshez nélkülözhetetlenek a csillogó, élénk színű különleges ízű fagylalt variegátó, amiknek köszönhetően a fagyi fantasztikus kinézetű, színes sávokat kap.
A legkorszerűbb gyártástechnológia segítségével a legjobb alapanyagokból gondosan megalkotott recept alapján készülnek a Martini Gelato Selezione Prestige Variegátói.
Fagylalt variegátó használata: (Ízlés szerint adagoljuk.)
Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót, hogy az edény alján összegyűlt gyümölcsdarabokat egyenletesen tudjuk adagolni. A fagylaltfagyasztóból engedjük ki a kész fagylalt egy részét a fagylalttégelybe, és tegyünk rá egy réteg fagylalt variegátót, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezútán engedjük ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevertük a fagylalt variegátót az alapfagylaltba (2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot amennyiben úgy látjuk, hogy a fagylalt kezd megolvadni) díszítsük a fagylalt felületét egy másik variegátó réteggel. Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást, védve a variegátót a szennyeződéstől, és a beszáradástól egyaránt.
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 25°C-on tárolandó.
Nettó tömeg: 3 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, a címkén, vagy csomagoláson feltüntetett időpontig.
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Emulgálószer mentes | igen |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | nem |
Pálmaolaj mentes | igen |