FagyiShop ajánlata!
Martini Gelato Édes Mandula fagylaltpaszta 2,5 kg
GALATEA Crema Siciliana fagylaltpaszta 3 kg
GALATEA Ricotta krém fagylaltpaszta 3 kg
GALATEA Superbiscotto fagylaltpaszta 3 kg
Leírás
Mec3 Vanília fagylaltpaszta
(14038)
A MEC3 fagylaltpaszták mindig a legjobbat nyújtják a fagylaltok ízének kialakításában. A legfinomabb összetevőket a korszerű gyártási technológiával kombinálták, hogy a fagylaltpaszták hozzájáruljanak a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez. Tökéletes alapanyagú félkész termék a kézi fagylaltkészítés számára. Fagylaltok mellett, krémek, és egyéb cukrászati készítmények ízesítésére és színezésére is alkalmas félkész termék.
A MEC3 termékei 1984 óta a magas hozzáadott értékű megoldásokat kínálnak a kézműves fagylaltkészítőknek, valamint cukrászdáknak.A kiváló minőségű termékeknek és a vevők teljes elégedettségének köszönhetően a MEC3 az egyik leginnovatívabb alapanyaggyártóvá nőtte ki magát. A folyamatos kutatás-fejlesztési, valamint a minőség-ellenőrzési befektetések révén mindig a lehető legjobbat akarja nyújtani a felhasználóinak. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretnék megosztani mindazokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, valamint azok, akik még nem ismerik ezt a megközelítést, azoknak igyekszik megismertetni.
Hogyan készíts vanília fagylaltot Mec3 Vanília fagylaltpaszta használatával:
Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
ÖSSZETEVŐK és ALLERGÉNEK (Az 1169/2011/EU Rend. szerint): cukor, glükóz szirup, víz, aromák, só, természetes aroma, sűrítő anyag: agar-agar, pektin, vanília magok, színezék: paprika kivonat, Madagaszkár Bourbon vanília kivonat (0,1%)
Nyomokban szójababot, tejet, tojást, mandulát, mogyorót, diót, pisztáciát, földi mogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Tulajdonságok:
- Használatra kész
- Természetes illatú, és ízű
- Adagolása: 30-50 g fagylaltpaszta + 1 kg fehér alap
- gluténmentes
- Termék színe: matt sárga
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on.
Kiszerelés: 4,5 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.