FagyiShop ajánlata!
Mec3 Greekyo (Görög joghurt) paszta 4,5 kg
Martini Gelato Sárgakrém fagylaltpaszta 5 kg
Mec3 Puncs paszta 4,5 kg
Mec3 Azzurro Hupikék fagylaltpaszta 5 kg
Leírás
MEC3 Nocciolosa fagylaltpaszta
A MEC3 fagylaltpaszták mindig a legjobbat nyújtják a fagylaltok ízének kialakításában. A legfinomabb összetevőket a korszerű gyártási technológiával kombinálták, hogy a fagylaltpaszták hozzájáruljanak a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez.
Tökéletes alapanyagú félkész termék a kézi fagylaltkészítés számára. Fagylaltok mellett, krémek, és egyéb cukrászati készítmények ízesítésére és színezésére is alkalmas félkész termék. A MEC3 termékei 1984 óta a magas hozzáadott értékű megoldásokat kínálnak a kézműves fagylaltkészítőknek, valamint cukrászdáknak.
A kiváló minőségű termékeknek és a vevők teljes elégedettségének köszönhetően a MEC3 az egyik leginnovatívabb alapanyaggyártóvá nőtte ki magát. A folyamatos kutatás-fejlesztési, valamint a minőség-ellenőrzési befektetések révén mindig a lehető legjobbat akarja nyújtani a felhasználóinak. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretnék megosztani mindazokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, valamint azok, akik még nem ismerik ezt a megközelítést, azoknak igyekszik megismertetni.
Felhasználás: Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát. A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g/kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány grammot adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Ettől az ajánlott adagolástól eltérhetünk.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget. A kimért fagylaltpasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (turmixoljuk) össze. Hagyjuk pihenni a fagylaltlevet 20 percig, majd ezután fagylaltgéppel fagyasztjuk ki.
Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a fagylaltpaszta csomagolást.
Tulajdonságok:
- Használatra kész
- Adagolása: 80-130 g/l
- gluténmentes
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C
Kiszerelés: 6 kg
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | 1 |