FagyiShop ajánlata!
Mec3 Szeder fagylaltpaszta 3 kg
Martini Gelato Erdei Gyümölcs fagylaltpaszta 3 kg
Mec3 Áfonya fagylaltpaszta 3 kg
Martini Gelato Mangó Alphonso fagylaltpaszta 3 kg
Leírás
MEC3 Feketeribizli fagylaltpaszta
(Black Currant)
A MEC3 gyümölcspaszták mindig a gyümölcsök legjavát tartalmazzák, amivel a legjobbat nyújtják a fagylaltok ízének kialakításában. A legfinomabb összetevőket a korszerű gyártási technológiával kombinálták, hogy a fagylaltpaszták hozzájáruljanak a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez.
Tökéletes alapanyagú félkész termék a kézi fagylaltkészítés számára. Fagylaltok mellett, krémek, és egyéb cukrászati készítmények ízesítésére és színezésére is alkalmas félkész termék. A MEC3 termékei 1984 óta a magas hozzáadott értékű megoldásokat kínálnak a kézműves fagylaltkészítőknek, valamint cukrászdáknak.
A kiváló minőségű termékeknek és a vevők teljes elégedettségének köszönhetően a MEC3 az egyik leginnovatívabb alapanyaggyártóvá nőtte ki magát. A folyamatos kutatás-fejlesztési, valamint a minőség-ellenőrzési befektetések révén mindig a lehető legjobbat akarja nyújtani a felhasználóinak. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretnék megosztani mindazokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, valamint azok, akik még nem ismerik ezt a megközelítést, azoknak igyekszik megismertetni.
Hogyan készíts gyümölcs fagylaltot MEC3 Feketeribizli fagylaltpaszta használatával:
Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
ÖSSZETEVŐK és ALLERGÉNEK (Az 1169/2011/EU Rend. szerint): cukor, glükóz szirup, fagyasztott fekete ribizli (15%), víz, savanyúságot szabályozó: citromsav, almasav, fekete áfonya lé koncentrátum (5%), színezék: antocianinok, karamell (E150c), sűrítő anyag: pektin, aromák.
Nyomokban szójabab, tej, tojás, mandula, mogyoró, dió, pisztácia, földimogyoró és szezámmag származékot tartalmazhat.
Adagolás: 100 g fagylaltpaszta - 1 liter víz - 300 g cukor + 50g Supergelmix vagy 65 g fagylaltpaszta - 1 kg gyümölcsalap. Ajánlott még (3-5 g / 1 kg) Softin emulgálót a fagylalathoz adni.
Tulajdonságok:
- Csak természetes ízekkel készül
- Használatra kész
- Magas gyümölcstartalom rendelkezik
- Természetes íz és illatú
- Adagolása: 60 -100 g/l
- gluténmentes
- Termék színe: lila
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on.
Kiszerelés: 3 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | 1 |