Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékeink
m-GEL Levendula koncentrátum 1 kg
12.320 Ft (9.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

m-GEL Levendula koncentrátum 1 kg

12.320 Ft (9.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Várható szállítás: 2025. július 11.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12.320,00 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft

Levendula ízű fagylaltpaszta koncentrátum

Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok minden szempontból tökéletes választás. Az ízek nemcsak intenzívek, hanem természetesek is, ami garantálja, hogy minden falat egyedi és emlékezetes legyen. A fagylaltpaszták koncentrált összetétele lehetővé teszi, hogy kevés adagolással is elképesztő ízvilágot adj fagylaltodnak. Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezd fel a FagyiShop webáruházban a fagylalt koncentrátumok, fagylaltpaszták széles választékát!

Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

Levendula  ízű koncentrátum

m-GEL fagylaltpaszta - 1 kg

Az m-GEL fagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Hogyan készíts m-GEL Levendula fagylaltpaszta koncentrátumból fagylaltot:

Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Adagolás: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez

Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig. 

Nettó tömeg: 1000 g

MagyarországSzármazási ország:

Levendula fagylalt recept

(Hozzávalók)
  • gyümölcsalap   4 liter
  • m-GEL gyümölcsfagylalt testesítő   150 g
  • m-GEL levendula fagyi koncentrátum  220 g
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.