Leírás
Jilk állományjavító, emulgeáló paszta
Egy többcélú általános emulgeátor, mely kiválóan alkalmazható fagylalt és hideg krémek, bevonók, valamint piskóta karika, piskóta rolád, kevert kuglóf és muffin készítéséhez.
Stabilizálja, nem engedi megkeményedni a fagylaltot, segíti a krémes állag kialakítását. Meleg és hideg eljárású fagylaltkészítésnél egyaránt használható.Élelmiszer adalékanyag (korlátozott használatra). A paszta színe opálosan fehér (zsírhoz hasonlító).
Használata: Lanygyos kevés vízben feloldva adagoljuk a fagylalthoz.
Összetevők: Víz, szorbit E420, Mono és digliceridek E471, Poliglicerin észterei E475 (hordozó), Etil alkohol (hordozó), természetes narancs aroma.
Alergének: Nem tartalmaz, 1169/2011/EC alapján
Adagolás: 30g / kg
Ajánlott tárolás: 10-18 °C
Nettó tömeg: 5 kg
Származási ország: Svédolrszág
Gyártja: Bakels Sweden AB, Gothenburg,