FagyiShop ajánlata!
m-GEL Ropogós tökmag praliné variegátó 1 kg
m-GEL Rubin Ice Pisztácia fagyidekor 1 kg
PreGel Arabeschi Mango Zero variegátó 1 kg
PreGel Arabeschi Passion Fruit Zero variegátó 1 kg
Leírás
m-GEL Bomba fagylalt variegátó
(robbanó cukrorka csokoládéban)
Az m-GEL fagylalt variegátók fagylaltdekoráláshoz, és kombinált ízek készítésére alkalmas. Intenzív ízűek, jól bedolgozható alapanyagok.
Nem olvasztja a fagylaltot, fényes, szép felületet biztosít. Gyümölcsdarabos készítmény, fagylaltokra, süteményekre.
Felhasználás: Ízlés szerint adagoljuk.
Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót. Vegye ki a fagylalt egy részét a fagylalt fagyasztóból, és kenjünk rá egy réteg variegátót, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezután vegye ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevertük a fagylalt variegátót az alapfagylaltba, 2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot, majd ezután díszítsük a fagylalt felületét egy másik variegátó réteggel. Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást.
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.
Nettó tömeg: 1200 g
Származási hely: Magyarország
Robbanós cukor fagylalt recept
(Hozzávalók)
• tejalap 4 liter
• m-GEL Romeo koncentrátum 150 g
Variegálás:
• m-GEL Robbanócukor fagylalt variegato ízlés szerint
Robbanócukros csokiskeksz fagylalt
(Hozzávalók)
• tejalap 4 l
• m-GEL csokiskeksz fagylalt koncentrátum 150-200 g
Variegálás:
• m-GEL Robbanócukor fagylalt variegato ízlés szerint