FagyiShop ajánlata!
m-GEL Puncs koncentrátum 1,2 kg
m-GEL Bélisz koncentrátum 1 kg
m-GEL Fehércsokoládé koncentrátum 1 kg
m-GEL Rumpuncs koncentrátum 1 kg
Leírás
m-GEL Azzurro ízű fagylaltpaszta
Az m-GEL fagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.
Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Hogyan készíts m-GEL Azzuró fagylaltpaszta koncentrátumból azurró ízű fagylaltot:
Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Összetevők: glükóz szirup, fruktóz-glükóz szörp, szőlőcukor, aromák, étkezési sav, tartósítószer: Kálium-szorbát, szinezék: E132, E131, só
Adagolás: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 1200 g
Származási ország: Magyarország
Hupikék fagylalt recept
(Hozzávalók)
• tejalap (hideg vagy melegeljárással) 4l
• m-Gel Azurro fagylalt koncentrátum 200g
Vagy:
• M-gel Azurro fagylaltpor 1csomag
• Víz 4 liter
Dekoráció:
• Pillecukor tetszés szerint