FagyiShop ajánlata!
Joygelato Joycream toffe (karamell krém) 3,5 kg
Joygelato Joycream caramel biscotto variegátó 5 kg
Joygelato Joycream lemonbiscotto variegátó (citrom ízű kr. keszdarabbal) 5 kg
STELLA Nutellás rizs variegátó 4,5 kg
Leírás
STELLA Csokoládé variegátó 6 kg
Cacao (8740)
Tökéletes alapanyagú félkész termék a kézi fagylaltkészítés számára. Fagylaltok mellett, krémek, és egyéb cukrászati készítmények ízesítésére és színezésére is alkalmas.
Hogyan használjuk a Stella Csokoládé fagylalt variegátót:
Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót, hogy az edény alján összegyűlt darabokat egyenletesen tudjuk adagolni. A fagylaltfagyasztóból engedjük ki a kész fagylalt egy részét a fagylalttégelybe, és tegyünk rá egy réteg fagylalt variegátót izlés szerint, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezután engedjük ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevertük a fagylalt variegátót az alapfagylaltba (2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot amennyiben úgy látjuk, hogy a fagylalt kezd megolvadni) díszítsük a fagylalt felületét egy másik variegátó réteggel. Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást, védve a variegátót a szennyeződéstől, és a beszáradástól egyaránt.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on. Hőforrástól és közvetlen napfénytől távol tartandó!
Kiszerelés: 6 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |