Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
35.855 Ft (28.232 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Joygelato Joycream caramel biscotto variegátó 5 kg

35.855 Ft (28.232 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron (sz. 3-6 nap)
Szállítási díj: 3.500 Ft
Egységár: 7.171,00 Ft/1 kg

Joygelato Joycream caramel biscotto. Karamell ízű krém variegátó, vajas ropogós keksz darabokkal. A JOYGELATO olasz fagylaltalapanyagok hozzájárulnak a fagylaltkészítők mindennapi sikeréhez! Kifejezetten kézműves fagylaltok, kanalas desszertek és sütemények variegálására, dekorálására alkalmas termék!

Gyártó: Joygelato

Leírás

Joygelato Joycream Caramel Biscotto

 

Karamell ízű krém variegátó, vajas ropogós keksz darabokkal. Kifejezetten kanalas desszertek, sütemények és kézműves fagylaltok variegálására, dekorálására alkalmas termék!

Az IRCA fejlesztő mérnökeinek köszönhetően alakult ki a JOYGELATO fagylalt alapanyag, ami a fagylalt alapanyagok területén az egyik legmagasabb minőséget képviseli. A Joygelato fagylalt alapanyagok a minőség jegyében született és sikerrel koronázzák a fagylaltkészítők mindennapos munkáját. A JOYGELATO márkanév nemcsak kiváló termékeket jelent, hanem olyan megoldásokat ad a fagylaltkészítők kezébe, melyekkel gazdaságosan készíthetnek valóban egyedi fagylaltokat. 

Az IRCA és JOYGELATO kutatási és termékfejlesztő szakemberei a modern kor emberének egészségét és környezeti követelményeinek szem előtt tartása mellett a folyamatos innovációnak köszönhetően újabb és újabb termékeket fejlesztenek ki, hogy minden termékcsoporton belül, biztosítani tudják a laktózmentes, pálmaolajmentes és cukormentes készítményeket kereső fogyasztók igényeit. 

Felhasználás: Ízlés szerint adagoljuk.

Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót. Vegye ki a fagylalt egy részét a fagylalt fagyasztóból, és kenjünk rá egy réteg Joycream-et, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezútán vegye ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevertük a variegátót az alapfagylaltba,  2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot, majd ezután díszítsük a fagylalt felületét egy másik Joycream réteggel.

Használat után gondosan zárjuk vissza a csomagolást (vödröt).

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fokon tárolandó.

Származási hely: Olaszország

A Joycream variegátó krémek -15°C-on is megtartják krémes és kenhető tulajdonságukat. Ennek köszönhetően az elsőrangú ízek és a díszítés, egyedi és csábító megjelenítést kölcsönöz a fagylaltnak.

Az IRCA és JOYGELATO termékek megfelelnek a jelen kor kihívásainak. A természet megóvása érdekében minden termék ” tiszta és megújuló energia” felhasználásával készül. A termelés biztonságát garantálja, hogy a felhasznált alapanyagok és az ebből készült késztermékek útja nyomon van követve.

A JOYGELATO a beszállítók gondos kiválasztása és a nyersanyagok folyamatos ellenőrzése révén garantálja, hogy olyan összetevőket használjon amelyek GMO mentes alapanyagból származnak vagy azokból készülnek.

Caramel biscotto
(Karamellás keksz)

Joygelato fagylalt recept

Összetevők
Fehér alap 4000 g
JOYPASTE CREMA PASTICERIA 200 g
JOYCREAM CARAMELL BISCOTTO izlés szerint

Karamell dekor
ÖSSZESEN: 4200 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.