FagyiShop ajánlata!
GALATEA Maracuja fagylaltpaszta 1,2 kg
GALATEA Mangó fagylaltpaszta 1,2 kg
Fabbri Erdei gyümölcs fagylaltpaszta 1,5 kg
Fabbri Narancs fagylaltpaszta 1,5 kg
Leírás
m-GEL Mogyoró finom fagylaltpaszta koncentrátum
Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok 30-100 g adagolású ízesítő jól bedolgozható paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.
Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Adagolás: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.
Felhasználás: Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Még egyszer szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást!
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.
Nettó tömeg: 1200 g
Származási ország: Magyarország