FagyiShop ajánlata!
Martini Gelato Pillecukor fagylaltpaszta 4,5 kg
GALATEA Vanilia superior fagylaltpaszta 3 kg
Mec3 Azzurro Bubbly 5 kg
Martini Gelato Gianduja fagylaltpaszta 5 kg
Leírás
FABBRI csokoládé fagylaltpaszta csokoládéfagylalt készítéséhez!
A FABBRI csokoládé fagylaltpasztája gazdag, krémes és intenzív csokoládé ízzel rendelkezik, és ideális választás minden desszert szerelmese számára.
Használd fel fagylaltként, tortákhoz vagy süteményekhez, hogy elvarázsolj mindenkit az ízével. Az olaszok már évszázadok óta a gasztronómia mesterei, és a FABBRI neve világszerte a minőség és a tradíció szinonimája. A fagylaltpaszták híresek az olasz kézművesség tökéletességéről, és most te is átélheted ezt az ízélményt.
Összetevők: csokoládépor (35%) (kakaó, cukor) növényi olaj, (napraforgó, kókuszdió) sovány kakaópor, aromák, emulgátor szójalecitin. Tejet, tojást, mogyoró és egyéb termést tartalmazhat.
Hogyan készíts csokoládé fagylaltot FABBRI csokoládé fagylaltpaszta segítségével:
Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Adagolás: fagylaltkészítéshez 100-150g / 1 liter alaplé
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on.
Kiszerelés: 4,1 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | nem |
Pálmaolaj mentes | nem |
Vegán | nem |