Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek
TUTTI Amaretto fagylaltpor 2 kg/cs
6.785 Ft (5.750 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

TUTTI Amaretto fagylaltpor 2 kg/cs

6.785 Ft (5.750 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!
A termék mellé ajánljuk
Várható szállítás: 2024. december 23.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.392,50 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft

TUTTI Amaretto fagylaltpor

Ideális krémes és sima textúrájú tejes fagylalt készítéséhez. Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltpor. Fedezd fel a FagyiShop webshopjábanfagylaltporok széles választékát!


Gyártó: Tutti Élelmiszeripari Kft.

Leírás

TUTTI Amaretto ízű fagylaltpor

Csavaros fagylalt és gömbös fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.

Az előírás szerint elkészített amaretto ízű fagylalt kellemesen édes, krémes állagú.

 

TUTTI fagylaltporból fagylalt készítés

Hogyan készíts amaretto ízű fagylaltot TUTTI fagylaltporból:

A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.

Allergén információ (csomagoláson feltüntetett): Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket felhasználó üzemben készült.

TUTTI fagylaltporok előnyei

Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.

Nettó tömeg: 2 kg/csomag

Származási ország: Magyarország

Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.

Paraméterek

Cukormentes nem
Diabetikus nem
Laktozmentes nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.