Csavaros fagylalt és gömbös fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
Az előírás szerint elkészített raffaello ízű fagylalt kellemesen édes, krémes állagú.
Hogyan készíts raffaello ízű fagylaltot TUTTI Raffaello fagylaltporból:
A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Ha nem egyszerre szeretnéd elkészíteni a csomag tartalmát, akkor használat előtt jól rázd össze, hogy elkeveredjenek az összetevők a csomagban!
A TUTTI Raffaello fagylaltpor csomagolásán szereplő összetevők:
ZSÍROS TEJPOR, cukor, kókuszreszelék, MANDULA, sűrítőanyagok (E401, E466, E410, E412, E415, E407), dextróz, TEJSAVÓPOR, aromák, citrusrost, emulgeálószer (E471).
Allergén információ (csomagoláson feltüntetett): Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket felhasználó üzemben készült.
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó.
Nettó tömeg: 2,04 kg/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.