m-GEL Meggy gyümölcsvelő készítmény
fagylaltkészítéshez és cukrászipari felhasználásra
Az m-GEL gyümölcsvelő készítményei magas gyümölcstartalomnak köszönhetően a valódi gyümölcs ízét nyújtják, és garantálják a valódi gyümölcsfagylalt élményét. A cukor összetétele biztosítja, hogy a fagylalt ne kristályosodjon ki, így a textúrája mindenkor krémes és sima marad.
Cukor összetétele biztosítja a kellemes, telt ízt, a nem kikristályosodó fagylaltot.
Válassza gyümölcsvelő készítményeinket, ha szeretne igazi, természetes ízekkel és minőségi összetevőkkel készült fagylaltot enni. Nálunk garantáltan megtalálja a kedvenc ízét, és könnyedén elkészítheti bármikor saját gyümölcsfagylaltját.
Felhasználási javaslat:- 2 liter m-GE L gyümölcsvelő készítményhez 2 liter ivóvizet, 150 g Cream natural fruit gyümölcsfagylaltkötőt, valamit az igény szerinti (krémes) állag eléréséhez 20 g Emul-Co emulgeáló (habosító) pasztát adhatunk hozzá.
Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz hűvös helyen 23°C felett. Felbontás után 10°C alatt 10 napig tárolható.
Kiszerelés: 6 kg/cs
Származási hely: Magyarorszár
Tárolás: száraz hűvös helyen 23°C felett. Felbontás után 10°C alatt 10 napig tárolható.
Kiszerelés: 6 kg/cs
Származási hely: Magyarorszár