FagyiShop ajánlata!
m-GEL Mogyoró finom koncentrátum 1,2 kg
GALATEA Maracuja fagylaltpaszta 1,2 kg
Fabbri Erdei gyümölcs fagylaltpaszta 1,5 kg
Fabbri Narancs fagylaltpaszta 1,5 kg
Leírás
Galatea Mangó gyümölcs fagylaltpaszta
GALATEA Mangó fagylaltpaszta kifejezetten kézműves fagylaltok, lágy fagylaltok, cukrászati készítmények ízesítésére alkalmas! Természetes illatú és ízű termék ami magas gyümölcstartalommal rendelkezik. Olyan alapanyagokat használjanak a fagylaltpaszták kialakításánál,ami a gyümölcsök legjavát tartalmazzák.
A félkész termékek széles választéka szenvedéllyel, és a természet tiszteletben tartásával jött létre, hogy egészségesebb és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottabb terméket kínáljon a piacnak. A teljes Galatea termékcsalád mentes hidrogénezett zsíroktól, GMO-któl, mesterséges színezékektől.
A GALATEA üzletének kulcsa a minőség. Ezért döntött úgy, hogy alaposan ellenőrzi a nyersanyagok minőségét és a gyártási folyamat minden lépését. Tanúsítványai még inkább biztosítják, hogy biztonságos és minőségi termékeket kínálunk fogyasztóinknak.
Fedezze fel a GALATEA ízesítő fagylaltpaszták teljes skáláját a FagyiShopban!
Galatea Mangó fagylaltpaszta használata:
Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Ízesítő paszta tulajdonságai:
- Csak természetes ízekkel készül
- Használatra kész
- Magas gyümölcstartalom rendelkezik
- Természetes íz és illatú
- Adagolása: 70 g/l
- gluténmentes
- vegán
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on.
Nettó tömeg: 1,2 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Paraméterek
Cukormentes | 2 |
Emulgálószer mentes | igen |
Gluténmentes | 1 |
Laktozmentes | 1 |
Pálmaolaj mentes | igen |
Vegán | Igen |