FagyiShop ajánlata!
m-GEL Kindernuss variegátó 4,5 kg
m-GEL TOFFI karamell variegátó 4,5 kg
Martini Gelato Stracciatella Pisztáciás 3 kg
m-GEL Rubin Ice Ét fagyidekor 4,5 kg
Leírás
Fabbri Rachele Nagyi Sütije fagylaltpaszta
Az új FABBRI ízesítő paszta, a Nonna Rachele lehetővé teszi a hagyományos cukrászda összes süteményének és kekszének újraalkotását, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig a fagylaltok változatában. Sokoldalú termék, amely könnyen adaptálható a hagyományos süteményreceptekhez, miközben teret enged a profik fantáziájának, köszönhetően az összetevők finomításának és a FABBRI kutatás által kifejlesztett innovatív formulának. A termék gluténmentes.
Fagylaltok mellett, krémek, és egyéb cukrászati készítmények ízesítésére és színezésére is alkalmas. Félkész termék.
Szigorú ellenőrzés során a legfinomabb összetevőket a legkorszerűbb gyártási technológiával kombinálták, hogy a Fabbri fagylaltpaszta hozzájáruljon a valóban különleges kézműves fagylalt készítéséhez.
A Fabbri fagylalt alapanyagok az egyedülálló olasz különlegesség ízét és minőségét adják minden kézműves alkotásnak. Fontos megjegyeznünk, hogy a Fabbri termékek nem tartalmaznak hidrogénezett növényi zsírokat és pálmaolajt.
Hogyan készíts fagylaltot Fabbri Rachele Nagyi Sütije fagylaltpaszta segítségével:
Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát.(Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylaltpasztából. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Tulajdonságok:
- Csak természetes ízekkel készül
- Használatra kész
- Természetes íz és illatú
- adagolása: 40-60 g/l
- gluténmentes
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó max. 20°C-on.
Kiszerelés: 1,5 kg
Származási hely: Olaszország
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Recept: Almásrétes
Keverje el a fehér alapot a pasztával, tejjel és őrölt fahéjjal, majd helyezze a fagyasztóba. Miután kivette a fagyasztóból, adja hozzá a FABBRI almás rétes variegátót, malagaszőlőt és összetört leveles tésztát. Szórja meg porcukorral a tetejét, de díszítheti friss almával is.
NAGYI SÜTIJE 1 fagyirecept
fagylalt alaplé 1,000 kg 4,000 kg
Fabbri linzer paszta (8103) 0,045 kg 0,180 kg
Fabbri panna cotta paszta (8362) 0,010 kg 0,040 kg
tej 1,5% 0,100 kg 0,400 kg
Fabbri speculoos variegato snackoloso (9601) ízlés szerint
őrölt fahéj ízlés szerint
A fagylalt alaplevet a pasztákkal és tejjel összeturmixoljuk, fagylaltgépben kifagyasztjuk.
Variegáljuk speculoos variegato snackoloso-val.
Díszíthetjük őrölt fahéjjal.
NAGYI SÜTIJE 2 fagyirecept
Fehér alap 1 lirer
Rachele nagyi sütije fagylaltpaszta 40 g
Tej 20 g
Fahéj 1 csipet
FABBRI Almásrétes variegátó ízlés szerint
Malagaszőlő ízlés szerint
Összetört leveles tészta ízlés szerint
Porcukor ízlés szerint
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | igen |
Pálmaolaj mentes | nem |
Vegán | Igen |