Vendéglátóipari célra valamint lágy fagylalt és hagyományos gépekhez egyaránt alkalmas termék.
Az előírás szerint elkészített fagylalt kellemesen édes, pisztácia ízű, krémes állagú.
Hogyan készítsd el a TUTTI Pisztácia ízű fagyiport:
A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
A termék csomagolásán szereplő összetevők:ZSÍROS TEJPOR, cukor, TEJSAVÓPOR, sűrítőanyagok (E401, E466, E410, E412, E415, E407), MANDULA, aroma, dextróz, citrusrost, színezékek (E100, E132), emulgeálószer (E471).
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 2,04 kg/csomag
Származási ország: Magyarország
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!