Csavaros és gömbös fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltpor.
Az előírás szerint elkészített fagylalt kellemesen édes, tejszínes kávéízű, krémes állagú.
Hogyan készíts Panna Cotta ízű fagylaltot TUTTI fagylaltporból:
A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 2 kg/csomag
Származási ország: Magyarország
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.