Leírás
Tutti Mix 90 állományjavító
Előnye, hogy nagyon krémes, jó szerkezetet és állagot biztosít a fagylaltnak
Összetevők: Sűrítő és stabilizáló anyagok (szentjánoskenyérliszt E410, nátrium-karboxid-cellulóz E466, karragén E407), dextróz.
Adagolás:
Főzött fagylalt készítéséhez, fagylalt sűrítmény gyártásához főzés előtt adagolva 1,0- 1,5 g/kg léfagylalt.
Tejfagylaltpor gyártásához 4-6 g/kg fagylaltpor
Tejes gyümölcsfagylaltpor gyártásához 3-5 g/kg fagylaltpor
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fok.
Nettó tömeg: 1 kg
Származási hely: Magyarország
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.