Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.480 Ft (3.797 Ft + ÁFA)
Menny.:cs

TUTTI Ír krémlikör fagylaltpor 2 kg/cs

4.480 Ft (3.797 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Átlagos értékelés: Nem értékelt

TUTTI Ír krémlikör fagylaltpor (Sprint termékek) por alapú keverékek, melyek ideálisak krémes és sima textúrájú tejes fagylaltokhoz készítéséhez.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 3.000 Ft
Egységár: 2.240,00 Ft/1 kg
Gyártó: Tutti Élelmiszeripari Kft.

Leírás és Paraméterek

Fagylaltpor

Vendéglátóipari célra valamint lágy fagylalt és hagyományos gépekhez egyaránt alkalmas termék.

Csomag tárolása:

Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.

Felhasználás:

A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.

Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!

Cukormentes nem
Gluténmentes igen
Laktozmentes nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Fagylaltpor

Vendéglátóipari célra valamint lágy fagylalt és hagyományos gépekhez egyaránt alkalmas termék.

Csomag tárolása:

Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.

Felhasználás:

A csomag tartalmát 4 liter hideg ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd kifagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.

Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!