Super Sprint sóskaramell fagyipor
m-GEL
m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a super sprint fagylaltporok, amelyekből rendkívül egyszerűen, és gyorsan készíthető krémfagylalt. Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
A Super Sprint fagylaltporokat elkészítés szempontjából a hideg és a meleg eljárás közé tesszük, mert csak forró víz hozzáadása szükséges. Ezt az eljárást a fagylaltporokban lévő nehezebben oldódó alapanyag indokolja. Az elkészítése ugyan annyi időt vesz igénybe, mint a hagyományos fagylaltporoké, a pihentetési 20 peres időt javasoljuk betartani minden fagylaltpor esetében.
m-GEL Super Sprint sóskaramell fagyipor elkészítése:
A super-sprint fagylaltporokat nem kell főzni, csak a csomag tartalmát (1,75 kg) 2,5 liter forró ivóvízzel jól el kell keverni, és 20 percig pihentetjük (addig legalább kihűlni), majd fagyasztjuk is. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Kiszerelés: 1,75 kg/cs
Csomag tárolása:
Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Származási ország: magyarország
Sós karamell fagylalt recept
(Hozzávalók)
• forró víz (minimum 60°C-os) 2,5 liter
• m-GEL Super-Sprint sós karamell fagylaltpor 1,75 kg
Variegálás:
• m-GEL Rubin-ice sós karamell variegato ízlés szerint