Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
m-GEL Romeo koncentrátum 1,2 kg
2.345 Ft (1.846 Ft + ÁFA)
Menny.:db

m-GEL Romeo koncentrátum 1,2 kg

2.345 Ft (1.846 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. október 09.
Elérhetőség: Külső raktáron (sz. 3-6 nap)
Egységár: 1.954,17 Ft/1 kg
Szállítási díj: 2.000 Ft
m-GEL Romeo (Oreo) ízű fagylaltpaszta koncentrátum, ami különleges ízvilágot kölcsönöz a fagylaltnak! Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezze fel a FagyiShop webshopjában a koncentrátumok, paszták széles választékát! Fedezze fel a FagyiShop webshopjában a fagylaltpaszták széles választékát!
Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Romeo (Oreo) ízű fagylaltpaszta

Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok 30-100 g adagolású ízesítő jól bedolgozható paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Félkész termék.

fagylalt paszta, koncentrátum használata

m-GEL Romeo (Oreo) fagylaltpaszta használata: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.

Felhasználás: Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Még egyszer szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást!

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.

Nettó tömeg: 1200 g

Származási ország: Magyarország

Robbanós cukor fagylalt recept

(Hozzávalók)
  • tejalap  4 liter
  • m-GEL Romeo fagylalt koncentrátum 150 g


Variegálás:
  • m-GEL Robbanócukor fagyi variegato  ízlés szerint
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.