Leírás
Proteines fagylaltpor (natúr)
Proteines fagylaltok készítéséhez hideg eljárással
m-GEL Proteines fagylaltpor felhasználással fagylalt készítése:
1350 g m-GEL Protein Ice fagylaltporhoz adjunk 2700 g vízet.
Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag.
A proteines alap összetétele biztosítja, hogy az ivóvízzel kikevert, és az m-GEL fagylaltízesítő koncentrátummal ízesített fagylaltalaplét maximum 30 percen belül kifagyaszhatjuk fagylalttá, és utánna -18°C fok alatt fagylalt sokkolóban sokkolható.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Tárolása: száraz, tiszta helyen 23 °C alatt
Kiszerelés: 2 kg
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
m-GEL Base Zero2 steviás fagylaltalap 1,15 kg/cs
4.330 Ft
(3.669 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2022. július 11.
GALATEA GalaRiso tejmentes fagylaltalap 1kg/cs
7.085 Ft
(5.579 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2022. július 11.
Joygelato Joybase talento 50 fagylaltalap 1kg
6.835 Ft
(5.382 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2022. július 11.