FagyiShop ajánlata!
m-GEL Kék rágó koncentrátum 1,2 kg
m-GEL Kókusz koncentrátum 1 kg
m-GEL Romeo koncentrátum 1,2 kg
m-GEL Rumosdió koncentrátum 1,2 kg
Leírás
m-GEL Papcsinta fagylaltpaszta koncentrátum
Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok 30-100 g adagolású ízesítő jól bedolgozható paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.
Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Hogyan készíts m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumból palacsinta ízű fagylaltot
Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Adagolás: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.
Nettó tömeg: 1000 g
Származási ország: Magyarország
Mogyorókrémes palacsinta fagylalt recept
(Hozzávalók)
•tejalap 4 liter
•m-GEL Palacsinta ízű fagylalt koncentrátum 400g
Variegálás:
•m-GEL Szurikáta mogyorós-kakaós öntet ízlés szerint
Kinder maxi king fagylalt recept
(Hozzávalók)
• tejalap 4 liter
• m-GEL Palacsinta fagyi koncentrátum 100 g
Variegálás:
• m-GEL Karamell öntet ízlés szerint
•m-GEL Rubin-ice ét variegato ízlés szerint
•m-GEL Arachis ízlés szerint
Flódni fagyi recept
(Hozzávalók)
• 4 liter tejalap hideg vagy meleg eljárással
• 320 g m-Gel Palacsinta fagyi koncentrátum
• 20 g m-Gel Csokiskeksz fagyi koncentrátum
Variegálás:
• m-Gel Mák fagyi variegato
• m-Gel Almáspite fagyi variegato
• m-Gel Dió öntet
Dekoráció:
• kekszmorzsa
• szeletelt alma