Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek
m-GEL Milky Cream koncentrátum 1 kg
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

m-GEL Milky Cream koncentrátum 1 kg

3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.450,00 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft
m-GEL Milky Cream ízű fagylaltpaszta koncentrátum, ami különleges ízvilágot kölcsönöz a fagylaltnak! Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Milky Cream fagylaltpaszta koncentrátum

Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok 30-100 g adagolású ízesítő jól bedolgozható paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Adagolás: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.

Felhasználás: Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig. 

Nettó tömeg: 1000 g

Származási ország: Magyarország

Eszterházy fagylalt recept

(Hozzávalók)
• tejalap 4l
• m-GEL Milky Cream koncentrátum 60 g


Variegálás:

• m-GEL Eszterházy fagylalt variegato ízlés szerint
• m-GEL Rubin-Ice fehércsoki fagyidekor ízlés szerint

 

Tejszelet fagylalt

(Hozzávalók)
• tejalap  4  liter
• m-GEL Milky cream fagylalt koncentrátum  150 g

Díszítés:
• m-GEL Rubin-Ice mogyoró fagyidekor ízlés szerint
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.