Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db

m-GEL Kecskeméti darabos sárgabarack öntet 1 kg

2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

m-GEL Kecskeméti darabos sárgabarack öntet kifejezetten kézműves fagylaltok, kanalas desszertek és sütemények variegálására, dekorálására alkalmas! Fedezze fel a FagyiShop webshopjában a variegátók széles választékát!

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 3.000 Ft
Egységár: 2.590,00 Ft/1 kg
Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás és Paraméterek

m-GEL Kecskeméti darabos sárgabarack öntet

 

Az m-GEL sárgabarack fagylaltvariegátó fagylaltdekoráláshoz, és kombinált ízek készítésére alkalmas. Intenzív ízűek, jól bedolgozható alapanyag.

Nem olvasztja a fagylaltot, fényes, szép felületet biztosít. Gyümölcsdarabos készítmény, fagylaltokra, süteményekre.

Összetevők: sárgabarack (40%), őszibarack (30%), cukor, tömegnövelőszer: polidextróz, fruktóz-glükózszörp, akácméz, inulin, növényi rost, antioxidáns: aszkorbinsav, sűíitőanyag: karragén tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, színezék: carminvörös

Felhasználás: Ízlés szerint adagoljuk.

Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót. Vegye ki a fagylalt egy részét a fagylalt fagyasztóból, és kenjünk rá egy réteg variegátót, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezútán vegye ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevetrük a fagylalt variegátót az alapfagylaltba,  2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot, majd ezután díszítsük a fagylalt felületét egy másik variegátó réteggel. Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fokon tárolandó.

Nettó tömeg: 1000 g

Származási hely: magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

m-GEL Kecskeméti darabos sárgabarack öntet

 

Az m-GEL sárgabarack fagylaltvariegátó fagylaltdekoráláshoz, és kombinált ízek készítésére alkalmas. Intenzív ízűek, jól bedolgozható alapanyag.

Nem olvasztja a fagylaltot, fényes, szép felületet biztosít. Gyümölcsdarabos készítmény, fagylaltokra, süteményekre.

Összetevők: sárgabarack (40%), őszibarack (30%), cukor, tömegnövelőszer: polidextróz, fruktóz-glükózszörp, akácméz, inulin, növényi rost, antioxidáns: aszkorbinsav, sűíitőanyag: karragén tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, színezék: carminvörös

Felhasználás: Ízlés szerint adagoljuk.

Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót. Vegye ki a fagylalt egy részét a fagylalt fagyasztóból, és kenjünk rá egy réteg variegátót, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezútán vegye ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevetrük a fagylalt variegátót az alapfagylaltba,  2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot, majd ezután díszítsük a fagylalt felületét egy másik variegátó réteggel. Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fokon tárolandó.

Nettó tömeg: 1000 g

Származási hely: magyarország