Leírás
m-GEL Semleges tejes fagylaltalap
Tejfagylaltok készítéséhez hideg eljárással
m-GEL Semleges tejes fagylaltalap felhasználással fagylalt tejalap készítése:
1350 g m-GEL Semleges fagylalt alaphoz adjunk 2700 g vízet.
Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag.
A semleges alap összetétele biztosítja, hogy az ivóvízzel kikevert és az m-GEL fagylaltízesítő koncentrátummal ízesített fagylaltalaplét maximum 30 percen belül kifagyaszhatjuk tejes fagylalttá és utánna -18°C fok alatt fagylalt sokkolóban sokkolható.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Tárolása: száraz, tiszta helyen 23 °C alatt
Kiszerelés: 2,6 kg
Almás-mákos rétes fagylalt recept
(Hozzávalók)
• 4 liter tejalap hideg vagy meleg eljárással
• 320 g m-Gel Palacsinta fagylalt koncentrátum
• 20 g m-Gel Csokiskeksz fagylalt koncentrátum
Variegálás:
• m-Gel Mák fagyi variegato
• m-Gel Almáspite fagyi variegato
Dekoráció:
• kekszmorzsa
• szeletelt alma
Fehér kávé sós karamellel fagyi recept
Hozzávalók:
• 4 liter tejalap (hideg vagy melegeljárással)
• 200 gramm m-Gel Fehérkávé fagyi koncentrátum
Dekoráció:
• m-Gel Rubin-Ice Sós karamell fagyi variegato
Flódni fagyi recept
(Hozzávalók)
• 4 liter tejalap hideg vagy meleg eljárással
• 320 g m-Gel Palacsinta fagyi koncentrátum
• 20 g m-Gel Csokiskeksz fagyi koncentrátum
Variegálás:
• m-Gel Mák fagyi variegato
• m-Gel Almáspite fagyi variegato
• m-Gel Dió öntet
Dekoráció:
• kekszmorzsa
• szeletelt alma
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.